מעודכן לשבת הקרובה 01.07.2017

סנדוויץ' - סנדוויצ'יית שף מעולה

פרשנות שף רעננה ומפתיעה לכריכים הסטנדרטיים

סנדוויץ', נחלת בנימין 59, תל-אביב איפה:
כל השבוע מתי:
8:00 - חצות שעות פעילות:
   
   
03-5498082  פרטים נוספים
   

אחרי שהקימו את הקייטרינג העילי "מיראבל" ואת מרקיית השף "זופה", פותחים שני השפים הצעירים קובי בנדלק ועופר אלמליח, סנדוויצ'יה חדשה בה הם נותנים את הפרשנות המיוחדת שלהם למאכל הנתפס כשגרתי ביותר. המקום, העונה לשם הפשוט והקליט - "סנדוויץ'", יציע מדי יום מגוון עשיר ומתחלף של כריכי-שף עם הטאץ' והוירטואוזיות האופייניים לבעלי המקום.

"הקהל הישראלי מאוד אוהב כריכים, אבל רגיל להתייחס אליהם כמאכל בנאלי שאותו אוכלים מתוך אילוץ זמן או מקום. אנחנו לוקחים את האהבה הזו ומתייחסים ללחם כאל צלחת", אומר עופר. "בנינו כל סנדוויץ' כאילו היה מנה עשירה בפני עצמה, והרכבת הסנדוויץ' סובבת סביבה. מעין ארוחה שלמה, נגישה ומהנה בלחם".

 

 

קרפ אווז קונפי צילום דן פרץ

הכריכים של סנדוויץ' מורכבים ברגע ההזמנה ומתבססים על מילויים שונים, משגרתיים יותר ועד יוצאי דופן ממש כגון תבשיל מנגולד וכמון, קציצות עוף וכרישה וקבב דגים ולצידם ירקות. לאלו מצטרפים תוספות וממרחים יצירתיים ומפתיעים דוגמת טוויל פרמזן, ממרח אגוזים וחרדל, מרמלדת רובארב ופולי קקאו, כרובית צלויה עם קארי וטימין ועוד, ההופכים כל כריך ליצירה קולינרית מושקעת.

סנדוויץ פירות ים

מעבר לתשומת הלב והדיוק שהוקדשו לתכנון הסנדוויץ', הושקעה מחשבה רבה והקפדה על הלחמים שמלווים כל מילוי, ולכל אחד הותאם הלחם שהולם אותו ומשתלב היטב עם מרכיביו. בתפריט ניתן למצוא בין היתר סנדוויצ'ים מג'בטה פריכה מקמח מלא, קרואסון מעודן ונימוח, לחם דגנים עשיר, קרפ תוצרת בית והלחם הצרפתי הלבן והמפנק pain de mie.

התפריט יציע מדי יום 10 סנדוויצ'ים מתחלפים מתוך מבחר של 30 הסנדוויצ'ים הקיימים, ביניהם:
ג'בטת בולונז עם בצל מטוגן וגאודה כמון (38 ש"ח)
סנדוויץ' אומאמי עם ממרח פרמז'ן, אספרגוס ים, ביצה מקושקשת ופטריות מוקפצות 
בלחם שיפון דגנים (28 ש"ח)
קרואסון סביח עם טחינה, ביצים, חצילים, מלפפון כבוש, בצל ועגבניה (25 ש"ח)
ג'בטת קבב דגים בתבשיל ארטישוק ירושלמי ופלפלים אדומים עם זרעי כוסברה 
ואיולי עשבי תיבול (48 ש"ח)
קרפ אווז קונפי עם סלרי אמריקאי, עגבניות קונקסה בזיליקום ואיולי שום (36 ש"ח)
סנדוויץ' שקשוקה עם גבינת גרוייר מגורדת וארוגולה מרירה בג'בטה מקמח מלא (28 ש"ח)
ג'בטת פירות ים - שרימפס וקלמרי מוקפצים עם עגבניות, זוטא וזיתים על פסטו (48 ש"ח)
כריך רוסטביף מסינטה עגל מעושנת עם איולי אורגנו, חרדל אגוזי לוז, לבבות ארטישוק בריגול, עלי ארוגולה, לימון כבוש וזיתים בלחם שיפון דגנים (48 ש"ח)

כל הסנדוויצ'ים ניתנים להזמנה גם ללא הלחם, כמנה של סלט יצירתי וצבעוני או כתבשיל עשיר בצלחת.
בימים א'-ה' בין השעות 12:00 – 17:00 יציע המקום ארוחה עסקית הכוללת שתיה במחיר הסנדוויץ', ובתוספת 5 ש"ח לכוס בירה צוננת. מעבר לסנדוויצ'ים יוצע גם קינוח קנאלה (7 ש"ח ליחידה), מעין עוגת פודינג קריספית וממכרת תוצרת בית, עם טעם מעודן של וניל וקרמל.

לצד ההשקעה הרבה במקום ובקונספט הסנדוויצ'ים החדש, לא זנחו צמד השפים את השורשים. אוהבי המרק שמתגעגעים למאכל החורפי והמחמם יוכלו למצוא את מרקיית "זופה" שתיפתח באוקטובר בצמוד ל"סנדוויץ'"באותו המתחם.

כתבות נוספות:

next prev